2017-2018

  • Παγκρήτιοι Μαθητικοί Αγώνες Ρητορικής Τέχνης 2017-2018.

Συγχαρητήρια στην Εύα Τζόγκου για το 2ο βραβείο στον Προτρεπτικό και στον Αντώνη Παρασχάκη για το 4ο βραβείο στον Αυθόρμητο λόγο.  Πολλά συγχαρητήρια και στην Ομάδα των Διττών λόγων (Παρασχάκης Αντώνης, Τζόγκου Εύα, Μαθιουδάκης Μάρκος) για την πρόκριση στα Ημιτελικά και την 4η θέση που κατέλαβε. Ευχαριστούμε όλους τους καθηγητές που συμμετείχαν εκείνες τις τρεις ημέρες στους αγώνες και φυσικά τους μαθητές μας, που άλλη μια φορά μάς έκαναν περήφανους!.Δείτε το σχετικό βίντεο σε αυτόν τον σύνδεσμο.

 

  • Πολιτιστικό Πρόγραμμα με θέμα τα τοπικά καφενεία του Μυλοποτάμου.Πόσοι ξέρουν την ιστορία που κρύβουν τα τοπικά μας καφενεία; Το βίντεο αυτό είναι βασισμένο σε φωτογραφικό υλικό και σε συνεντεύξεις ανθρώπων που μίλησαν για τις εμπειρίες και τη ζωή τους από παλιά μέχρι τη σημερινή μας εποχή.Ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο για να δείτε τη δουλειά των μαθητών μας.

  • Στις 13-11-2017 καθηγητές και καθηγήτριες του Γυμνασίου και του Λυκείου Περάματος επιμορφώθηκαν από Διασώστες και Ιατρό του ΕΚΑΒ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΟΩΓΟΝΗΣΗ. 

  • Το πόστερ μας τα λέει όλα!Κάθε αστέρι που κολλήσαμε συμβολίζει και μια μικρή δωρεά για το Make a Wish Ελλάδος από τους μαθητές του Λυκείου Περάματος!

 

2016-2017

Συγχαρητήρια στους καθηγητές και τους μαθητές του Λυκείου Περάματος  που πήραν μέρος στην ημέρα μαθητικής δημιουργίας στο σπίτι του πολιτισμού  ( 26/27-04-2017) υπό την αιγίδα της ΔΔΕ Ρεθύμνου με υπεύθυνη την κα Σούλα Πετρογιάννη -Αποστολάκη  , υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων.Οι μαθητές παρουσιάσανε το εντυπωσιακό μας ηλεκτρονικό περιοδικό ' το πρώτο κουδούνι'.

 

 

2016-2017

Βουλή των Εφήβων  

 

2015-2016

Βουλή των Εφήβων  

 

2013-2014

«Ανθρώπινα δικαιώματα, ζητήματα δημοκρατίας και ηθικά διλήμματα που αναδεικνύονται μέσα από τον κινηματογράφο και τη λογοτεχνία του φανταστικού»