Σας ενημερώνουμε:

  1. Από τη Δευτέρα 18/5/2020 οι μαθητές της Α' & Β' τάξης επιστρέφουν στις τάξεις τους. Όμως, θα μοιραστούν με αλφαβητική σειρά σε 2 ομάδες 10-11 μαθητών ανά τμήμα γενικής παιδείας και θα προσέρχονται εκ περιτροπής στο σχολείο. Δηλαδή την 1η εβδομάδα οι μαθητές της ομάδας Α των Α1, Α2, Α3, Β1, Β2, Β3 και Β4 τμήματος θα έρθουν Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, ενώ η ομάδα Β των ίδιων τμημάτων θα έρθει Τρίτη και Πέμπτη. Την 2η εβδομάδα θα γίνει το αντίθετο (Ομάδα Β Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Ομάδα Α Τρίτη και Πέμπτη) κοκ. Ο διαχωρισμός αυτός ισχύει και για τα μαθήματα προσανατολισμού της Β' τάξης.
  2. Εάν οι μαθητές ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ή μένουν στο σπίτι μαζί με άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, μπορούν να μην προσέρχονται στο σχολείο με Υπεύθυνη Δήλωση του κηδεμόνα και να μην καταχωρίζονται απουσίες. Η Υπεύθυνη Δήλωση πρέπει να γίνει άμεσα με τη φυσική παρουσία του κηδεμόνα στο σχολείο.
  3. Οι απουσίες θα καταχωρίζονται και θα προσμετρώνται κανονικά.
  4. Τα μαθήματα τελειώνουν την Παρασκευή 12/6/2020.
  5. Δεν θα γίνουν Προαγωγικές Εξετάσεις παρά μόνο για τους κατ' ιδίαν διδαχθέντες μαθητές και ο βαθμός της ετήσιας επίδοσης θα προκύψει από τον προφορικό βαθμό των 2 τετραμήνων.
  6. Έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγιεινή μαθητών και καθηγητών: αραιά θρανία ανά 1 μαθητή, καθαρισμός με χλωρίνη όλων των επιφανειών, προμήθεια αντισηπτικών, μασκών (για καθηγητές) και γαντιών, προμήθεια ειδικών θερμομέτρων, μόνιμη παρουσία καθαριστριών πρωί και απόγευμα.

 Επισυνάπτονται οι κατάλογοι των τμημάτων με τις ομάδες Α και Β.

Α1   Α2   Α3

Β1   Β2   Β3   Β4